Auto leren rijden begint bij Rijschool Utrecht

Rijschool Utrecht is de ideale partner voor iedereen die goed en zonder stress wil leren autorijden. Ook mensen met rij- en faalangst kunnen hun rijbewijs halen bij Rijschool Utrecht.

Faalangst
Rijschool Utrecht is onderdeel van Rijschool Kooiman, die al meer dan vijftien jaar met groot succes jaren opereert in de regio Amersfoort. Naamgever Peter Kooiman heeft zich gespecialiseerd in de begeleiding van leerlingen met faalangst. “Faalangst bestrijd je het beste tijdens de opleiding, niet pas als het examen in zicht komt”, aldus de oprichter van de rijschool. Meer over zijn filosofie en methode is te lezen op www.rijschoolkooiman.nl.

Geduld
Jong en oud, autoliefhebbers en zij die puur vanwege hun werk een rijbewijs moeten hebben: allen voelen zich op hun gemak bij Rijschool Utrecht. Dat komt doordat de ervaren instructeurs zeer veel geduld hebben als mensen iets meer tijd nodig hebben. Maar ‘snelle jongens (en meisjes)’ die in de kortste keren op willen voor hun examen, zijn net zo welkom. Want bij Rijschool Utrecht stellen ze plezier in autorijden op de eerste plaats, en dat komt er vanzelf als de lessen leuk en ontspannen zijn.

Pakketten
Rijschool Utrecht biedt maatwerk. Iedere leerling is anders, dus iedereen krijgt het pakket dat het beste bij hem of haar past. De lessen zijn ook duidelijk opgebouwd. Elke les heeft een doel. Stap voor stap wordt toegewerkt naar het examen. Meer over de pakketten staat op rijschoolkooiman.nl. Via de website kun je een afspraak voor een gratis proefles maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *