Eindelijk mijn rijbewijs gehaald

Voor het beginnen van mijn rijlessen was ik eigenlijk heel zenuwachtig, ik durfde eigenlijk niet zelf achter het stuur te kruipen. Maar toen ik naar de website http://autorijschool-vrancken.nl ging, vond ik het eigenlijk heel vertrouwd en ik besloot daarom om toch een afspraak te maken.

Dit gebeurde allemaal zeer vriendelijk en ik kon ook al zeer snel terecht. Op de dag van mijn eerste rijles heb ik er eerst nog over gedacht om af te bellen, maar heb toch doorgezet en gelukkig heb ik dit gedaan. Direct tijdens de eerste rijles werd mij het vertrouwen gegeven dat ik mijn rijbewijs kon halen en wat ik zelf nooit had verwacht, was dat ik na de eerste rijles zelfs niet kon wachten tot de volgende rijles. Ik had gewoon zin om weer rijles te krijgen en het rijden onder de knie te krijgen.

Al binnen enkele lessen had ik mijn zelfvertrouwen opgebouwd en wist ik dat ik mijn rijbewijs kon halen. Zelfs het inparkeren op verschillende manieren is mij met veel tips op een makkelijke manier aangeleerd. En toen kwam al snel het rijexamen, zenuwachtig voor de auto was ik niet meer en ik stapte in en wist eigenlijk al dat ik mijn rijbewijs zou halen en natuurlijk na het examen was het duidelijk, ik was geslaagd en had een rijbewijs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *