Kosten theorie-examen personenauto kunnen behoorlijk oplopen

Nog altijd zakken veel kandidaten een of meer keer voor het theorie-examen personenauto B. Dat kost iedere keer opnieuw examengeld. Met de diensten en de producten van theoriegereserveerd.nl is dat niet nodig. Verhoog uw slaagkans en houdt de kosten in de hand.

Basisbedrag klassikaal examen persoenenauto B: € 28,55
Het klassikaal theorie-examen van het Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen (CBR) duurt een half uur. U betaalt voor dit klassikale examen € 28,55 examengeld.

Toeslagen
Om de slaagkans te vergroten, biedt het CBR de kandidaten diverse extra mogelijkheden. Iedere variant brengt een toeslag met zich mee.

Heeft u meer dan een half uur examentijd nodig, dan kunt u er ongeveer een kwartier bij krijgen. De toeslag bedraagt € 10,15. Totaal € 38,70;
Wilt u in het Engels examen doen, dan komt er € 5,50 bij. Totaal € 38,70;
Examen doen in de avond of in het weekend kost € 4,45 extra. Totaal € 33,00.

Heeft u moeite met klassikaal examen doen of maakt u gebruik van een tolk? Dan bedraagt het examengeld € 85,00. In dit bedrag zijn de kosten voor een tolk niet meegerekend. De tolkdienst kost € 169,- en moet u zelf regelen.

Lezen, leren en oefenen met theoriegereserveerd.nl
Via theoriegereserveerd.nl geeft u zich in een paar minuten op voor uw theorie-examen.

Ook zonder DigiD.
Om goed voorbereid op het examen te komen, heeft u op de site de keus uit diverse handige hulpmiddelen. U vindt er oefenexamens en lesmateriaal. De kosten daarvan variëren van € 5,95 voor 3 oefenexamens tot € 69,00 voor de 1 Auto box met slaaggarantie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *