Moeiteloos leren autorijden bij autorijschool Vrancken

Neem contact op met Autorijschool Vrancken wanneer je opzoek bent naar een moderne en betrouwbare rijschool, die je vakkundig kan begeleiden bij het behalen van het autorijbewijs. Deze professionele en ervaren rijschool heeft in de laatste tien jaar honderden beginnende automobilisten aan een rijbewijs geholpen. Boek eenvoudig een proefles via http://autorijschool-vrancken.nl.

Het volgen van een proefles

Door het nemen van een proefles, kun je alvast ongedwongen kennismaken met de rijschool, de instructeur en de lesauto. Tevens krijgt de instructeur een goed beeld over hoeveel lessen je ongeveer nodig hebt om te kunnen slagen voor het rijexamen. Een proefles duurt 1.5 uur.

Behaal eenvoudig je praktijkexamen met de Rijopleiding In Stappen

Autorijschool Vrancken biedt cursisten de Rijopleiding In Stappen (RIS) aan. Dit is een moderne en beproefde methode om te leren autorijden. Het slagingspercentage van leerlingen die een Rijopleiding In Stappen volgen, ligt hoger dan dat van leerlingen die een normale rijopleiding nemen. De RIS bestaat uit vier modules die moeten worden doorlopen en na elke module volgt er een voortgangstoets. De laatste toets is je praktijkexamen.

Effectief het theorie-examen voorbereiden

Ook voor het behalen van je theorie kun je bij Autorijschool Vrancken terecht. Deze rijschool biedt onder andere een theoriecursus op locatie aan. Je neemt dan klassikaal in twee avonden en een ochtend de theorie door. Het is tevens mogelijk om je, via de website van Autorijschool Vrancken, digitaal voor te bereiden op het examen. Je maakt dan gebruik van bijvoorbeeld foto’s, animaties en filmpjes om de lesstof te leren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *