Neem motorrijles bij dé specialist van Eindhoven en omgeving

Droom jij van rijden op een stoere motor, heerlijk in de buitenlucht en zo vrij als een vogel? Kom dan nu in actie en ga je motorrijbewijs halen! De eerste en heel belangrijke stap is dan de keuze voor een goede en betrouwbare rijschool. De gediplomeerde instructeurs van rijschoolvandenwildenberg.nl verzorgen al vele jaren motorrijles in de regio Eindhoven en hebben reeds duizenden leerlingen met succes opgeleid.

Rijschool van den Wildenberg heeft de kennis en ervaring in huis om je de techniek van het motorrijden tot in de puntjes te leren beheersen. De instructeur stelt samen met jou een lesprogramma op maat vast dat uitgaat van jouw mogelijkheden, tempo en voorkeuren. Je krijgt les op de nieuwste Yamaha MT-07 motor. Jonge motorrijders kunnen al op 17-jarige leeftijd beginnen met motorrijlessen en mogen vanaf 18 jaar examen doen voor de beperkte A1 categorie. Bij rijschoolvandenwildenberg.nl kun je voor losse lessen kiezen of, tegen een voordeliger tarief, een pakket nemen. In de pakketten zijn de examens voor voertuigbeheersing en verkeersdeelneming inbegrepen. Tijdens de opleiding kun je bovendien gratis gebruik maken van de aanwezige motorkleding. Proef de sfeer van het motorrijden, beleef de ultieme vrijheid en meld je nu aan.

Wil je eerst vrijblijvend kennis maken met motorrijden en tegen gereduceerd tarief uitvinden of het iets voor jou is? Boek dan voor slechts 50 euro een Try-Out les van 120 minuten om een eerste indruk te krijgen van misschien wel jouw nieuwe passie. Bij de rijschool zijn ook cadeaubonnen verkrijgbaar voor een Try-Out, een leuke en originele verrassing om cadeau te geven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *